GIVEAWAY PLANNER 2019 BY SHFYQHAZHR.COM

GIVEAWAY PLANNER 2019 by SHFYQHAZHR.COM 


KLIK BANNER GIVEAWAY


SYARAT - SYARAT :

1. Follow blog shfyqhazhr - (click here*wajib

2. Follow ig & FB - @shfyqhazhr | Shafyqah Azahar *takwajib

3.Copy banner dan buat satu entry bertajuk GIVEAWAY PLANNER 2019 by SHFYQHAZHR.COM *(please backlink to this post) *wajib

4. Dalam entry penyertaan boleh komen mengenai blog sha ; kekurangan blog sha / apa yang perlu ditambah atau dibuang! & kalau korang rajin lagi bolehlah komen di entry entry lama sha hehehe *takwajib

So far SR memang suka baca blog ni. Overallnya bagus! SR rasa lagi bagus sekiranya ada entri untuk newbies yang baru nak belajar blogging/niche inspirasi. Hehe. 

5. Jangan lupa tinggalkan link entry korang kat komen di post ni!

.
HADIAH :


SEBUAH PLANNER 2019 x 4 orang

Details mengenai Planner 2019 - BACA SINI

HADIAH TAMBAHAN 


seperti yang dijanjikan, bila dah melebihi 30 orang yang join sha akan tambah hadiah, ya inilah hadiahnya 

1 handbag x 1 pemenang 
yang ini sha cari komen komen yang membantu hehehe 


CARA PEMILIHAN PEMENANG : Random by me. nanti sha cabut guna kertas je ok! Andai penyertaan melebihi 30 orang, insyaAllah sha akan tambah hadiah ye :)



TARIKH GIVEAWAY :

BERMULA 7 OKTOBER 2018 - 31 OKTOBER 2018

4 comments:

  1. singgah dari GA yang sama :) Good luck!

    ReplyDelete
  2. singgah dari segmen yang sama. Good luck btw

    ReplyDelete
  3. Salam, Fiza singgah BW dan follow dari segmen yang sama. Good luck yer.
    https://ourmemoria.blogspot.com/2018/10/giveaway-planner-2019-by-shfyqhazhrcom.html

    ReplyDelete

Copyright syazaredzuu.com 2016. Powered by Blogger.