EDISI BLAS: Jom Buat Duit dengan Maybank Anytime Everyone (MAE) Aplikasi E-Wallet ala-ala Game Fruit Ninja!

mae, maybank, duit, online, mae hem


SR tahu pasal MAE ni dari kawan. Hehe.

Maybank MAE ni aplikasi mobile di mana kita boleh main game dan dapat DUIT!
Amazingkan? Hee.

Memang LEGIT sebab pihak MAYBANK yang handle apps ni. Bukan scam okayyyy!

Siapa dah try Maybank MAE? Berapa baki terkumpul korang? SR tengok ada yg dah dapat sampai rm100++. Fulamakkk! Usaha tangga kejayaan gituuu.

Sikit2 lama2 jadilah banyakkkk πŸ˜‰

Siapa yg belum tahu, SR ajar step by step.

Cara dorang nak kenalkan benda baru ni dgn adakan game dpt duit kalau kita main, tak perlu byr apa2, free download je dan main.

TAPI TAPI TAPI SR nak ingatkan yang korang WAJIB MASUKKAN INVITE CODE.

[Apa jadi kalau korang tak masukkan INVITE CODE ni?]

Korang takde chance/nyawa untuk main. Sobs3 😭😭😭

πŸ‘‰πŸ‘‰πŸ‘‰ Invite code: nfs03141

[Ikuti Cara untuk Mendaftar MAE App]


1. Kena download apps Maybank MY dulu
2. Kemudian tekan dekat "New to MAE" utk register MAE account



3. Lepas dah tekan, masukkan je details2 yg diminta: nama, no ic, letak email, negeri dan plg penting sekali invitation code : πŸ‘‰πŸ‘‰πŸ‘‰ nfs03141



Tekan "CONFIRM"
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*WAJIB MASUKKAN INVITATION CODE masukkan kod utk dapatkan 1 POINT utk korang pertama kali main game... Tiada kod, korang tiada point utk start game.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4. Sampai kat topup MAE tu korg xyh top up, log out, pastu log in balik

5. Ok dah boleh main, tekan kat logo MONEY MAE-HEM yg kotak empat segi hitam kat bawah sblah kanan tu, tekan la smua coin coin tu, jgn kena kat bom pula!



Macam dalam game Fruit Ninja tu haaa. Kalau kena BOM memang terus K.O!




Jangan lupa usha-usha kalau ada DIAMOND, dapat extra 5 saat taww. Kalau dah mati nnt korang dah xde chance/nyawa utk main. Kena invite org baru utk dpt chance baru

πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ Invite code: nfs03141
πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ Invite code: nfs03141
πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ Invite code: nfs03141

Memang MAE ni dari maybank, boleh tanya maybank sendiri atau baca latest news ye. Jom cuba~ jgn lupa share baki korang dpt berapa hehe

Nanti duit yg terkumpul tu, korang tekan je money out nnt dia masuk terus dalam acc maybank masing2~

*kena ada acc maybank2u dulu taww!
Chaiyokkk! πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ

Sharing is caring ❤

5 comments:

  1. dah main. susah juga nak tap rupanya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Susah nak tap kan? Xsmooth sgt. Pastu kena elak bom 🀣🀣🀣.

      Tapi best gak main. Klw dpt byk chance lgi better

      Delete

Copyright syazaredzuu.com 2016. Powered by Blogger.